Image

Nu te multumi niciodata cu putin! Un asemenea enunt poate parea arogant si egoist sau o fraza extrasa din clasicul curs de coaching, dar e cu adevarat singurul care ne poate misca inainte (si spun asta pentru ca o experimentez in fiecare zi :).

Nu te multumi cu putin, pentru ca, pe parcurs, te vei plafona si vei ajunge sa „existi”, in loc sa traiesti viata la maxim, nelasand nimic memorabil in urma ta. Poti fi recunoscator pentru ce ai, dar asta nu inseamna ca nu are rost sa tinzi catre mai mult. Niciodata progresul nu s-a produs pur si simplu, niciodata fericirea nu a cazut din cer, ci toate au fost provocate de oameni curajosi, doritori de mai mult si de mai bine.

Fiecare zi poate fi o noua sansa sa devii mai bun decat esti acum, cautand oameni de valoare in jurul tau, investind in tine si in ambitiile tale, nelasand frica sa te opreasca din infaptuirea celor mai indraznete si nebunesti idei.

Indrazneste sa faci totul cu pasiune si dedicare, iar succesul nu va intarzia sa apara.

Daca iti spui asta in fiecare zi si crezi cu adevarat ca poti schimba in bine lucrurile din jurul tau, vei realiza ca, intr-adevar, EXISTA mai mult si EXISTA mai bine. Trebuie doar sa faci primul pas si sa ai incredere in steaua ta.

Shoot for the stars si poti deveni una din ele! 🙂

Reclame